Koncert i Sankt Peders Kirke, Holsted St. 17.9.2019

I en smuk, nyrenoveret og nykalket kirke oplevede de 31 fremmødte sangere for første gang i lang tid at kunne synge en koncert under fremragende akustiske forhold. Dejligt at kunne nyde at synge både kraftigt og stille, og så stadig være i “kontakt” med de øvrige stemmer! De omkring 80 fremmødte tilhørere nød vist også koncerten og de 3 fællessange som der blev sunget godt med på. Vi indledte med en munter udgave af “Den glade vandrer” hvor koret efterhånden voksede sig stort gennem gradvis indmarch via svalegangene. Derpå fulgte 3 smukke danske satser: Morgensang af Elverskud, Kornmodsglansen og I Danmark er jeg født. 5 engelsksprogede satser gav både gospel- og romantisk stemning. Den hendrømmende stund blev kun bedre af at Arjan på orglet leverede en stemningsfuld, betagende “Echo Fantasie” af Jan P. Sweelinck. Så sang vi vort mandskors højtideligt klingende udgave af vor smukke nationalsang, som fik publikum til at rejse sig. Til sidst aftensangen “Ave Maria”, som blidt afsluttede den højtidelige del af koncerten. Arjan, som velforberedt ledede koncerten, havde også ekstranummeret klar, idet de hollandske træsko og vore 2 solister blev hevet frem, så aftenen alligevel endte humoristisk og afslappet med tonerne af “Den lille Café”, som god overgang til den kaffe og kage menighedsrådet serverede.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.