“Nytårskur” 8. Jan. 2020

Med 41 fremmødte mænd tog vi fat på 2020. Det var dejligt at se at der til denne åbne korprøve mødte 5 nye ansigter op. Rikus har dog undersøgt at vi skal op over 71 mand for at blive Danmarks største mandskor, så der er et lille stykke vej endnu. Sven og Arjan fortalte lidt om koret. Laurens supplerede med en god fortælling om hvordan det er at være ny mand i koret, både vanskelighederne og glæderne. Vi fik fremført lidt korsang inden alle mand tog fat på indøvningen af “You raise me up”. I pausen blev serveret champagne og kransekage. En god start på et forhåbentligt godt nyt år for koret!

Rikus og Laurens gør champagnen klar til Bramming Mandskors “nytårskur”.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 Responses to “Nytårskur” 8. Jan. 2020

Der er lukket for kommentarer.