Vinterfest d. 22. febr. 2020

Festudvalget havde gjort et stort arbejde for at give os en god vinterfest på Gredstedbro Hotel. Sanghæfter lå klar ved 5 8-mandsborde, som var pyntet fint op. Der blev serveret lækker mad og efter hovedretten stillede koret op. Vi sang Nu skal vi ha’ gilde – Danmark i 1000 år – You’ll never walk alone – You raise me up og Skålsang med Den lille café som ekstranummer. Publikum var især begejstret for vores nye repertoire. Formand og kasserer kunne overrække 15-års-nålen til hinanden. Efter desserten havde festudvalget arrangeret amerikansk lotteri med fantastisk flotte præmier.

Tak til alle sponsorer: Ambiente Blomster, Arla, Boutique No9, Bramming Pizzeria, Brd. Holst Sørensen, Compex, De Lawal, Din Tøjmand, glarmester Fich Rasmussen, Gredstedbro Hotel, Gørding Smede- og Maskinforretning, Gørding Biavl, Ideelle, Klinik Lux, Laila Sko, Mary Retail, Pecani, SuperBrugsen, Skovgaard Biler, Sørens Farve og Tapet, Vejrup Foderstof, Wopa, XL-Byg ! Og en stor tak til festudvalget for endnu et forrygende arrangement!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.