Korsang aflyst indtil sommerferien!

Alt aktivitet i Bramming Mandskor er aflyst frem til sommerferien! Selvom Corona-epidemien forhåbentligt falder til ro i løbet af foråret, og hverdagen melder sig igen i Danmark, er det meget tvivlsomt, om vi kan samle Bramming Mandskor. Smitterisikoen i.f.m. korsang er meget høj, og en del af vores medlemmer/ægtefæller er i risikogruppen. De fleste arrangementer vi skal deltage i før sommerferien bliver formentlig aflyst, resten melder vi selv afbud til. I bedste fald kan vi mødes omkring Sankt Hans, og spise en grillpølse, og drikke en øl sammen. Skulle der ske nye og uventede udviklinger, hører I selvfølgelig fra os!

Bramming mandskor med masker på i en tom kirke. Dog ikke med 2 meters afstand mellem sangerne. – Nej, sådan vil man ikke se os synge!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.