9. september 2020. Så er vi i gang igen!

Bramming Mandskor var samlet igen for første gang i lang tid til den årlige generalforsamling i kantinen på Industrivej. Nedlukningen grundet corona-pandemien har gjort, at vi kun har sunget 2 gange siden den 11. marts. Den ene gang var 4.7. hvor vi sang ved vores ældste kormedlems bisættelse og den anden gang var 31. 7. til et kormedlems 80 års fødselsdag. Begge optrædener foregik med reduceret antal kormedlemmer under strenge forholdsregler, men forløb højtideligt trods dette.

Til generalforsamlingen var 35 mødt, heraf 3 nye ansigter! Lidt forsinket var der fint smørrebrød, øl og snaps til alle. Både spisning generalforsamling foregik under overholdelse af de strenge afstands- og hygiejnekrav der for tiden stilles. Referat af generalforsamlingen kan læses her.

Det blev besluttet at vi GENOPSTARTER KORSANGEN MANDAG DEN 14.9. kl 18.30-20.30. I september og oktober måned, undtagen uge 42 synger vi på mandage. Om alt går vel skiftes fra november tilbage til “det sædvanlige”, nemlig onsdage fra 19-21. Der er specielle regler for korsang under corona, som bl.a. kan læses på KOR72’s hjemmeside: her.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.