Øveaften 28. september 2020

25 sangere mødt til endnu en god sangaften under de strenge corona-forholdsregler hvor vi sidder med 2 meters afstand. Den vinklede kantine gør, at nogle kormedlemmer ikke kan se eller høre hinanden. Alligevel synes jeg at vi alle fornemmer korklangen og genfinder glæden ved at være sammen – på afstand. Kommunikationen med dirigenten i hjørnet fungerer godt for alle, og Arjans ord og udstråling giver os da også indtryk af at han er tilfreds. Sangene vi øvede på var de samme som sidste gang, med tilføjelse af flere passager i bl.a. “You raise me up”. Også de mange nye er ved at være godt med på de gamle travere, som “Ro tyst”. Vi glæder os allerede til næste gang!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.