Øveaften 19. oktober 2020

Atter en stor flok veloplagte sangere mødte op til øveaften på Industrivej. Vi tog fat på en sang som Knud skrev til mandskoret i forbindelse med 100 års jubilæet, og der var hurtigt god klang i koret. Herefter øvede vi på “Never walk alone” og efter pausen – hvor Anders P gav øl – sang vi på “You raise Me Up”. Denne aften lød den således:

You Raise Me Up

Efter nogle – mislykkede- forsøg på at sende livestream fra øveaftenen, så fik det et sidste forsøg denne aften. Henrik havde lånt en stor konference “skilpadde” som han koblede op. En tilhører i hjemmet syntes at det virkede ok når vi sang men at lyden klippede meget under de andre passager. Så det var en blandet oplevelse. Flot at Henrik binder an med et sådant projekt, for dem der ikke kan deltage så længe coronavirussen hærger!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.