OPSTART PÅ KORSANG PLANLAGT !!!

BRAMMING MANDSKOR STARTER OP ONSDAG DEN 25. AUGUST KL. 19.00 !!
Ja, vi glæder os til det, og håber også at alle i gamle og nye sangere er friske på at møde op til korsang UDEN corona-restriktioner!
Forudsætningen er naturligvis, at alle har et gyldigt coronapas!Dvs. alle skal være fuldt vaccineret eller at der er gået mindst 14 dage fra første vaccination eller at der foreligger en negativ coronatest, højst 96 timer gammel. 
Vores første koraften vil blive lidt festlig, ligesom vi tidligere har gjort det efter nytår!
Et par gamle sangere har meddelt deres ophør, men vi håber at så mange som muligt er klar på at banke rusten af stemmebåndene, og alle er naturligvis velkommen til at invitere nye, sangglade mænd med, allerede til den første aften.
Vi ses!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.