22.10.2021 Bramming Mandskors første koncert i ca. 2 år

Vi var inviteret til R og I’s Guldbryllup på Gredstedbro Hotel.Vi startede med “Olsenbanden” og da Egon Olsen med høj cigarføring, Benny og Kjeld kom ind, var salen ved at vælte. Stormende bifald. Så kom Elvis Presley (Law mi tænder) med Jysk islæt. Derefter “Den Lille cafe”, af Petrus Antonius. Undervejs havde vores dirigent Arjan en væld af muntre indslag og anekdoter.Derefter den sats med det største applaus nemlig: “You raise me up”. Så sang vi Four Jacks “Æselsangen”. Derefter “You`ll never Walk alone”, af Rodgers og Hammerstein.

Rikard fik overrakt Dansk Sangerforbunds 25 års nål og fik et sanger-hurra.Der blev klappet og forlangt ekstranummer; vi sluttede af med Ro tyst.En virkelig vellykket og god koncert på Gredstedbro Hotel var forbi. Selv vores gamle dirigent Anders Haugård så ret tilpas ud.

Mvh. Anders.p

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.