Ølsmagning hos Fogh’s bryggeri i Vejrup

Brygmester og assistent, Knud tapper smagfulde øl

En fantastisk kor-onsdag! Fogh’s øl-bryggeri lagde lokaler til en anderledes øleaften, øh, jeg mener øveaften. Verner og Knud var værter i dejlige lokaler, og stemmerne blev hurtigt smurt, således at vi – ifølge Arjan – efter første øl kunne synge nogle af vore gode korsange: “så godt som aldrig før”! – Begge tilhørere klappede begejstret! Mere lystigt og – mere end firestemmigt – blev det efter de øvrige ølsmagninger. Vi smagte på Solskin, Fyraften, Brown Ale, Tradition, Landsbypilsner og mange andre gode øl fra det lille bryggeri, som har styr på sagerne! Verner kunne berette om nøje temperaturer, malt, gær og humle i detaljer; og også om alle de administrative genvordigheder man støder på i processen med at starte et bryggeri med udskænkning. Tak til Frans for det gode initiativ!

Bramming Mandskor synger for brygmesteren.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.