Forårskoncert i Nr. Lyndelse Kirke 18.5.22

Nørre Lyndelse Koret, under ledelse af Ulla Poulsen, havde inviteret os til forårskoncert i Nr. Lyndelse Kirke. 25 friske mænd fra Bramming Mandskor kørte turen til Fyn i privatbiler. Vejret var med os, og vi fik en god modtagelse, god beværtning efter koncerten og endda gaver med hjem i form af øl fra Midtfyns Bryghus. vi havde god tid til forberedelserne og kunne straks høre, at det lange kirkerum, med sine romanske stenbuer, gav en fyldig korklang som indbød til modulationer.

Nr. Lyndelse Koret lagde ud med 2 dejlige Ingemann/Weyse-stykker og et nyere “Skybrud”. Herefter var det vores tur. “Morgensang af Elverskud” markerede som startnummer, at nu var mandskoret på banen! Lige så højtidsfuldt lød “Lovsang”, hvorefter “Lily of the Valley” og slutnummeret “You raise me up” understregede at vores repertoire også indeholder nyere og udenlandske numre. Det danske blev dog trukket op i de for koret udfordrende fædrelandssange “Danmark i 1000 år” og “I Danmark er jeg født”. Vores kor takkede af med en lille munter hyldest af Nr.Lyndelse korets leder Ulla, hvilket hun – og publikum – var synligt overrasket over. Hendes kor overtog derefter atter podiet og sluttede med 4 dejlige danske og svenske sange.

Som fællesnumre sang korene “Forårets horisont” som kanon og “I stjernelys on månestråler”, hvilket var en god afslutning på koncerten, som – trods andre arrangementer i området – var besøgt af knap 40 tilhørere.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.