29. maj 2019, Kulturnatten i Bramming

Vi havde fået god forhåndsomtale i Ugeavisen Bramming, som i seneste udgave skrev: “Særligt stemningsfuldt bliver det klokken 20.50, når Bramming Mandskor slutter aftenen af med koncert fra balkonerne først i Sct. Knuds Alle. Denne ene aften på året bliver svalegangene på et ganske almindeligt beboelseshus for en halv times tid omdannet til koncertscene. Det skal høres og opleves.”

Og jeg tror vi levede op til det. Publikum på gaden fra pølseboden til Ugeavisens lokaler på Sct. Knuds Allé kunne berette om en god musikalsk oplevelse og de syntes at lyden fra mandskoret kom godt ud over gaden. 24 kormedlemmer, dirigent og konferencier gav i alt fald det bedste de kunne denne aften, som startede bag Sørens Farve og Tapet ved viadukten. Her blev vi budt velkommen med rød løber og rødvin.

Koret ved at være klar til sang bag Sørens Farve og Tapet
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.