Adventskoncert på Solgården 27.11.19

Traditionen tro var Bramming Mandskor med til at synge julen ind på plejehjemmet Solgården i Bramming. På dagscentret var samlet omkring 50 beboere fra ældreboligerne og fra selve hjemmet. Med Poul Madsen som konferencier lagde koret ud med “Den glade vandrer”, “I Danmark er jeg født” og “Fuglene letter”, – sange som fik publikum med allerede før den første fællessang: “Vær velkommen”. Så blev der taget fat på julerepertoiret: “Dejlig er jorden”, “Lovsang” og “Stille nat”, hvorpå der var kaffebord med wienerbrød og fællessang. Første publikumsønske var “Ole sad på en knold og sang” fulgt op af flere julesange. Så sang koret “More love to thee”, “Barn Jesus så mild”, “Nu tændes tusind julelys”, “Barn Jesus i en krybbe lå”, “Rudolf”, “Never walk alone” og som ekstranummer “Den lille café”. Et engageret publikum takkede med bifald og plejehjemsleder Lone Axelsen overrakte koret en flaske snaps, som vi nok får glæde af til juleafslutningen. Det blev en hyggelig aften i godt selskab, og koret fik sin vanlige “generalprøve” før de store kirkekoncerter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.