Øveaften d. 29.1.2020

34 sangere mødt til en god og arbejdsom korprøve i ny 3-rækket opstilling. Vi øvede først på “Skålsang” og “Danmark i tusind år”, som begge kom pænt på plads, efter 10 minutters individuel stemmeøvning. Så tog vi fat på de nye, dvs. resterende, flerstemmige dele af “You raise me up” og “Vi må trække en grænse”. “Never walk alone” blev også genopfrisket. John Buhl fik et sangerhurra for at give øl/vand i pausen.

Sanglærer Bettina Munch havde i dag 3 hold á 5 mand inde til undervisning. Fraseringer, klang og “usynlig” vejrtrækning med mellemgulvet var hovedpunkterne i den sektion jeg selv var med i. Bettina har en god og ukompliceret tilgang til os og effekten af undervisningen vil helt sikkert vise sig, hvis vi formår at lægge gamle vaner fra os og træne os op i de nye.

Bettina Munch underviser en håndfuld 1. basser

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.