19.1.2022 Så er vi i gang!

Vores dirigent, Arjan skriver:

Vi havde en god koraften, på trods af vi kun var omkring 16 mand. Det er sådan det er i en tid med massiv Corona smitte. Når vi nu igen må samles til sang, er det er rigtig godt, at muligheden er der for dem der gerne vil og kan, synes jeg. Når det er sagt, er der i øvrigt fuld forståelse  for, hvis nogle springer over engang i mellem, eller holder pause, for at beskytte sig selv eller andre. Vi håber, at situationen snart retter sig, så vi kan se fremad igen….
Foreløbigt arbejder vi videre med nogle af de sange, som vi har sunget før – de kan jo altid blive lidt bedre😀.
Næste onsdag synger vi: “I østen stiger solen op” – “More love to Thee” – “You’ll never walk alone” – “Rotyst” og evt. “Danmark i 1000 år”.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.