Referat af Weekend-kursus i Vandel

Kurset var arrangeret af Dansk Sangerforbund på Vandel efterskole, lørdag den 12. og søndag den 13. februar 2022. Med deltagelse af 90 kursister og 5 dirigenter.

Ankomst lørdag morgen, indkvartering i elevværelser ikke alle lige rydelige, men nydelige.Af ren høflighed over for min ældre logi ven, indtog jeg overkøjen.Hvad jeg senere under min nattevandring til toilettet fortrød.

Undervisning af ledende dirigent. Jon Hollesen.

Det var som et mirakelkur, ren underholdning med mimik om kropsholdninger, løs underliv, flytning af fokuspunkt fra hals til hjerne og oplevelsen, det virker.

Og undervejs blev der arbejdet! Morgensang af Elverskud (link til lydfil). Shenandoah. My Lord, What A Mornin`(Link til lydfil). In the Bleak Midwinter. Gammel øl. Serenade. Skumringen.  Ren som en jomfru. Nocturne. Noget kendt og noget mindre kendt.

Og imellem al undervisning naturligvis indtagelse fast føde og drikkevarer.

Lørdag aften blev der også plads til lidt alkohol. Og så steg stemningen.Det var tid til underholdning. Der var mange fine indslag historier, sang viser mm. Meget kreativitet og dygtighed. Bramming Mandskor startede med, You raise me up. Indslaget modtog stort bifald.

Anders Peder Pedersen

Fra Bramming Mandskor var vi 13 deltagere.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.