Koncert i Lindknud Kirke 19.4.2023

Foto: Susanne Mikkelsen, Lokalbladet, Lindknud

Så kom aftenen vi har glædet os til længe! I en velbesøgt Lindknud Kirke kunne vi opføre forårets program for første gang.

Vi lagde ud med “Den glade Vandrer” – og derved blev den formelle stemning, som altid følger med kirkekoncerter, løsnet godt op, således at Arjan Catsburg på afslappet vis kunne præsentere vores kor for publikum. Med “Morgensang af Elverskud” vendte den højtidelige koncertstemning dog tilbage. Efter fællessalmen “Påskeblomst, hvad vil du her” sang vi tre engelske sange: “My Lord”, “Amazing Grace” og “I’ll wish I had given Him more”. Det engagerede publikum klappede godt, og dirigenten gav os “thumbs up”. Herefter spillede Arjan orgelvariationer af J. Pachelbel og fik med sikre hænder og fødder udnyttet orglets registre i høj musikalitet. Kirkeloftet lettede med “Velkommen lærkelil” som fællessang og så var det atter korets tur til at sætte følelser i gang med “You´ll never walk alone” og ” You raise me up”. Fællessalmen “Du som har tændt millioner af stjerner” blev efterfulgt af de to korte, men stærke korsatser: “Zum Sanctus” og “Ave Maria”. En god aften for koret og – efter reaktionerne at dømme – også for publikum!

Ju-, Ju-, Ju-, Julie fik en speciel sangerhilsen fra koret og kvitterede med at give koret en flot gavekurv!
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.