Koncerter 11&12 Maj Ribe og Bramming

Så kom vi til de to koncerter , som de seneste måneder har fokuseret på:  Ribe Domkirke og Skt Ansgar , Bramming, i samarbejde med vort hollandske venskabskor, Vredewolds Chr. Mannenkoor.

Med en fantastisk opbakning fyldtes Ribe Domkirke på en dejlig torsdag aften og det samme gentog sig i Skt Ansgar i Bramming fredag aften.

Fra start vidste vi ,at fylde domkirken var en stor opgave, men der var en fantastisk stemning  fra start, hvor det at byde publikum velkommen på både dansk og hollandsk, understregede den kulturudveksling der var lagt op til.

Bramming Mandskor lagde ud med “Morgensang fra “Elverskud” ( I Østen stiger solen op)”, “My Lord, what a mornin’ “, “ You raise me up” og “ Ave Maria”

Efter en fællessalme sang Vredewolds Chr. Mannenkoor  “ More Love to Thee, o Christ” samt 3 hollandske stykker, “Hét Liefdeslied” , “Bring hem thuis” og “ Er is een God, die hoort”

Fælles sang korene “I’ll wish I had given Him more” , “Sanctus”, “ Amazing Grace” samt “ You’ll never walk alone”

Som en overraskelse havde Vredewold indstuderet “ Der er et yndigt land” , som gav en flot, fælles afrunding på begge koncerter.

Med en fælles middag fredag aften, blev disse to, intense dage , med turist oplevelser i området samt masser af musik , rundet af.

Begge kor siger stort tak for opbakningen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.