Øveaftener 17., 24. og 31. maj 2023

Meget er der sket i den lange skrivepause undertegnede (Knud) har holdt på disse sider. Oplevelserne med hollænderbesøget og fyldte kirker til koncerterne i Ribe Domkirke og Sct. Ansgar kunne vi alle genopleve og nyde, da Carmen med projektor så flot fremviste billeder og lydoptagelser for os. Jeg blev så betaget, at jeg helt glemte at tage fotografi af den spændende aften!

Og så har både Søren, Thomas og Anders Peder ladet os mærke at de har haft fødselsdage. Søren endda en rund, således at han kunne få sin første kor-gave af formanden.

Ellers er vi, med let reduceret “besætning” kommet i gang med at indøve repertoire til sommerens festlige optrædener i Bramming, Skonager, Vejrup m.v. Kampagnen omkring det at skaffe nye sangere er gået i gang, med trykning af foldere, fremstilling af kuglepenne og ikke mindst har Arjan fundet en harmonika frem til sin egen heppesang. Igen meget glædeligt at se frem til!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.